Čebelica

Splošni podatki:

Planina 39, 4000 Kranj
04 20 19 236 in 04 20 19 220
cebelica.kr@guest.arnes.si3 oddelki I. starostnega obdobja
5 oddelki II. starostnega obdobja

Pomočnica ravnateljice:
Maja Kirar Zver , tel.: 04 20 19 220 in 031 768 061
Organizacijska vodja: Špela Pirih, tel: 04 20 19 236, 04 20 19 220

Poslovalni čas:

Vrtec je odprt od 6.00 do 16.30 ure
ČEBELICA je hiša, kjer vsak dan odmeva otroški smeh in pesem, se nahaja v bližini mesta. Z glavne ceste se vidi le del našega igrišča, peskovniki in igrala pa stojijo za vrtcem. Zgradili smo jo z odprtostjo, prijaznostjo in radostjo.
Prijateljske vezi začnemo tkati s prvim dnem vstopa otroka v vrtec ter jih ohranjamo skozi celotno vrtčevsko obdobje. Slednje izvajamo preko različnih druženj celotnega vrtca. Petkovi dopoldnevi so namenjeni druženju otrok obeh starostnih skupin v pevskem zborčku, vsakemu otroku pa omogočamo enakovredne pogoje za optimalni glasbeni razvoj. Prijateljske vezi nadgrajujemo z medgeneracijskimi druženji.
V okviru projekta Krepimo družine, enkrat mesečno, omogočamo popoldansko igralno urico. Otroški duh krepimo z vsakodnevnim bivanjem na prostem, pri čemer nas vreme ne ovira. Sodelujemo pri različnih športnih aktivnostih, ki so včasih tudi tekmovalnega duha (mini olimpijada, igre brez meja). V povezovanju z bližnjo osnovno šolo izvajamo telovadne urice v športni dvorani.
Kulturo in umetnost otrokom približamo z različnimi lutkovnimi in igralnimi predstavami ter obiski kulturnih ustanov.
Ker stremimo k največji kvaliteti dela z otroki, vrtčevski program obogatimo z letovanjem na morju, obiskom kmetije, bralno značko ter zgodnjim poučevanjem angleškega jezika.Vse pravice so pridržane © 2013.
Izdelava: MMStudio.si
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?