V letošnjem letu nam je ponovno uspelo združiti otroke, starše, stare starše, brate in sestre, strokovne delavce ter različne izvajalce na tradicionalnem Pikinem dnevu.

Otroke in vse prisotne je pričakala razstava otroških izdelkov na temo Pika Nogavička in Sreča. Vsi so se imeli možnost fotografirati na foto stojnici in odnesti lep spomin na Pikin dan.

Zabavala jih je nagajiva Pika Nogavička s svojo predstavo. Posebno pa so se izkazali vsi otroci našega vrtca, s plesno predstavo ter himno.

O vtisih s Pikinega dneva pišejo tudi starši:

 

  • »Pikinega dne smo se začeli veseliti že v maju, ko so otroci doma počasi začeli razkrivati informacije o veselem dogodku. Več kot en mesec smo spremljali njihovo veselje, navdušenje ter pričakovanje, treninge ter priprave na Pikin dan. Dogajanje na Pikinem dnevu je preseglo vsa naša pričakovanja ter znova dokazalo, kako srčni in prizadevni so zaposleni vrtca Čira Čara. Starši smo z rosnimi očmi občudovali plesni in pevski nastop vzgojiteljic in vzgojiteljev ter otrok vseh starostnih skupin. Otroke je presenetil še odličen nastop Pike nogavičke ter pogostitev z limonado in sladoledom. Vmes so se otroci slikali s prijateljčki ter družino ter prejeli lep spomin v obliki fotografije. Starši smo se lahko družili in posladkali s sladoledom, poklepetali z vzgojiteljicami ter za dve uri vstopili v čarobni svet vrtca Čira Čara«.

(Karin Hladnik)

 

 

  • »Pikin dan je bil prečudovit in pol veselja. Zelo lepo so se otroci predstavili, z eno zelo poskočno pesmico. Dodatno so imeli vsi otroci na voljo limonado in sladoled. Vsem staršem bi priporočila, da se Pikinega dneva vedno udeležijo«.

(Tina, mamica od Gabriele)

 

  • »Prireditev je bila zelo prijetno presenečenje. Vse je bilo super organizirano. Otroci so uživali maksimalno, zelo lepo ste vsi skupaj plesali. Na koncu smo se pa tudi starši vrnili v otroška leta in se valjali po travi skupaj z otroci«. 🙂

Upajmo da bo v prihodnosti več takih priložnosti.

Vse pohvale!

 

(Marko in Marija Drča)

 

 

  • »Pikin dan je najboljši dan v enoti Čira Čara, ko se srečamo vsi, ki smo deležni te skupnosti – kolektiv, otroci in starši. V naši družini smo se letos skupaj pripravljali na ta dan, saj sta oba otroka vadila plesni nastop, pela himno in z navdušenjem odštevala dneve do Pikinega dneva. Končno je prišel ta veliki dan in z nasmehi na obrazih smo se odpravili na dogodek. Spremljanje razvoja in napredka lastnega otroka je za naju kot starša nekaj najlepšega. Ko sva videla te iskrice v očeh in nasmeh na obrazu, so naju preplavili občutki ponosa in hvaležnosti, da sta otroka lahko del tako spodbudnega okolja, kot ga imata v enoti Čira Čara.

Organizacija Pikinega dne je bila vrhunska, vse pohvale celotnemu kolektivu Čira Čare, posebej pa Apoloniji, kot vodji enote in organizacije dogodka, za njeno srčnost ter predanost otrokom in svojemu delu. Čira Čara bo del našega življenja za vedno. Hvala za vse«!

(Maja Pene)

 

  • »En mesec smo dni odštevali,

da se 10.junija zbrali smo vsi.

Na igrišču napis “PIKIN DAN” pričakal nas je,

zabava začenja se.

 

Pod vodstvom Mateje so nam otroci “trole” zaplesali,

nam staršem pa so srčki zaigrali.

 

Limonada, sladoled, otroci razigrani,

vzgojitelji vsi nasmejani.

Starši malo smo poklepetali,

otroke naše, v očeh polne veselja, občudovali.

 

Pikin dan je definitivno dan,

ki si ga zapomnimo vsi, tako otroci kot mi starši«.

(Nastja Celec)

 

  • »Pikin dan v vrtcu je bil fantastičen. Vzgojiteljice so se res potrudile in otrokom priredile lep zaključek šolskega leta. Najprej smo se ob himni vrtca in plesni točki stopili starši. Kmalu za tem, pa je otroke čisto navdušila Pika Nogavička. Niso pa pozabile niti na osvežilno limonado in sladko presenečenje. Da nam dan ne bo ostal le v lepem spominu, pa je poskrbel tudi fotograf. Vse pohvale za idejo in izvedbo.«

(Živa Zalar)

Skip to content

Za izboljšanje vaše uporabniške izkušnje ta stran uporablja piškotke. Več informacij.

Piškotki na tej strani so nastavljeni na možnost "Dovoli piškotke", kar omogoča najboljšo uporabniško izkušnjo pri brskanju. S klikom na gumb "Velja" se s to nastavitvijo strinjate.

Zapri