ČISTILNA AKCIJA

Kot vsako leto, smo se tudi tokrat udeležili čistilne akcije v našem kraju. Otroci so dobili zaščitno opremo ( rokavice ), pobrali kar precej smeti in se seveda hudovali nad neodgovornimi obiskovalci gozda za vrtcem.

» Ne, kaj tako grdega do narave, mi ne bomo počeli nikoli », so zatrjevali v en glas.

  

TEK – ZDRAVJE

Kljub temu, da je dan zdravja zaznamoval dež, smo načrtovan tek izvedli na prvi sončen dan. Dogodek smo obogatili še z zabavnim ogrevanjem, športno – gibalnimi kotički in gospo Leo Remic, vodjo vadbe za otroke, ki se je z nami zabavala ob gibanju.

   

OBISK LOVSKE KOČE V HRASTJU IN SREČANJE Z LOVCEM

Sam obisk, oziroma pohod do lovske koče ni napovedoval nekega velikega dogodka, prav posebno pa je bilo zaradi srečanja z lovcem. Prijazno in potrpežljivo je otrokom pojasnil kaj vse počno lovci, katere živali živijo v naših gozdovih, predvsem, pa smo poudarili, da se najdenih malih gozdnih živali ne dotikamo in jih ne nosimo domov.

 

V KANJONU REKE SAVE

smo opazovali konglomerat, ob informativni tabli smo spoznali posledice zajezitve reke Save ( sprašujemo se, kam so izginile kavke ), nabrali čemaž, opazovali polža….., pa še marsikaj.

     

Skip to content

Za izboljšanje vaše uporabniške izkušnje ta stran uporablja piškotke. Več informacij.

Piškotki na tej strani so nastavljeni na možnost "Dovoli piškotke", kar omogoča najboljšo uporabniško izkušnjo pri brskanju. S klikom na gumb "Velja" se s to nastavitvijo strinjate.

Zapri