LETOVANJE NA POKLJUKI

S starejšo skupino smo tri dni letovali na Pokljuki, ki je ena izmed najlepših z gozdom pokritih kraških planot v Julijskih Alpah in del Triglavskega narodnega parka. Bivali smo na Rudnem polju v hotelu Center, kjer je tudi središče svetovno znanih biatlonskih prireditev.
Na letovanju smo: raziskovali okolico smučišča pod Viševnikom, plesali v pižamah, šli na pohod do planine Zajamniki, iskali škrata Pokljukarja in njegove prijatelje, raziskovali rove pod športnim centrom, uživali v prelepi naravi, peli in se igrali. Vsi smo tri dni zdržali brez mamic in očkov. Za nas je prijazno skrbelo osebje hotela Center, za vodenje po okolici pa je poskrbel vodnik Dušan.

EKO DAN V VRTCU ČIRČE

Tudi v našem vrtcu smo desetega maja v okviru Kranjskih vrtcev organizirali EKO DAN. Na ta dan smo vzgojiteljice pripravile za otroke na igrišču zanimive delavnice: poskuse z vodo, ustvarjanje z odpadnim embalažo, igra z odpadnim materialom in razvrščanje materialov, otroci mlajše skupine pa so nam predstavili kamišibaj Čudežno drevo. Poleg tega smo v maju skrbeli za posejane sadike in jih odnesli domov. Ob vse bolj vročih dneh smo veliko časa preživeli v našem gozdnem kotičku.

zapisala vzg. Metka Boncelj

Skip to content

Za izboljšanje vaše uporabniške izkušnje ta stran uporablja piškotke. Več informacij.

Piškotki na tej strani so nastavljeni na možnost "Dovoli piškotke", kar omogoča najboljšo uporabniško izkušnjo pri brskanju. S klikom na gumb "Velja" se s to nastavitvijo strinjate.

Zapri