Hiša polna otrok, smeha, igrivosti in znanja je bila 05.11.2019 še posebej slavnostna, saj so praznovali rojstni dan enote. Prireditev je potekala v prostorih vrtca, slavnostni govorniki so bili kranjski župan Matjaž Rakovec, ravnateljica Kranjskih vrtcev Tea Dolinar ter soseda Zvonka Zupanič Slavec. Otroci starejših dveh skupin so nam zapeli Himno vrtca Janina. Po proslavi so se gostje odpravili na ogled razstave otroških risbic na temo Moj vrtec praznuje rojstni dan.

V imenu kolektiva in otrok enote Kranjskih vrtcev – Janine bi se radi iskreno zahvalili vsem donatorjem ob našem jubileju:

· Studio Anima za donacijo gledališko – glasbeno – animacijske predstave za otroke KO BOM VELIK BOM…

· Krajevni skupnosti Vodovodni stolp za otroško literaturo,

· Domplan d.d. za donacijo,

· Flori za donacijo drevesa lipe.

Hvala vsem povabljenim, da ste pomagali tkati vezi odnosov, prijateljstev, predvsem pa širili ljubezen do otrok. S strani otrok in zaposlenih je bil odziv neverjeten in veseli smo, da smo z vašo pomočjo otrokom pričarali nepozaben 50. rojstni dan naše enote.

Darovati, ne pomeni zgolj podariti popolno darilo materialne narave, temveč pomeni dati del sebe!

                       

Otroci in kolektiv enote Janina

Skip to content

Za izboljšanje vaše uporabniške izkušnje ta stran uporablja piškotke. Več informacij.

Piškotki na tej strani so nastavljeni na možnost "Dovoli piškotke", kar omogoča najboljšo uporabniško izkušnjo pri brskanju. S klikom na gumb "Velja" se s to nastavitvijo strinjate.

Zapri