Z največjim ponosom sporočamo, da je vrtec Ježek bogatejši za gozdno igralnico. Projekt, ki je z vsemi idejami in postopki trajal eno leto, se je končno realiziral s pomočjo »zagnanih« staršev.

Na sončen torek, 22. 2. 2022, smo se v popoldanskih urah odpravili v “naš” gozdiček. Očki in mamice so bili polno opremljeni, več kot odlično pripravljeni na našo prvo akcijo gozdne igralnice. V dobrih dveh urah smo zgradili več kot smo si lahko mislili. Ideje so kar švigale sem in tja, tako kot tudi motorna žaga, ki je bila atijem v pravo veselje in ponos – igrača za velike, bi lahko rekli … to je bilo veselja in smeha. Medtem ko so atiji prevzeli težja, »moška«, opravila, so mamice pazljivo čuvale svoje zaklade, nabirale veje, vzgojiteljice pa smo se učile vezav, da bomo lahko nadgrajevale naša gozdna igrala. Poskrbeli smo tudi za jedačo – domača pehtranova potica se je odlično podala h gozdnim opravilom.

Vesele smo, da je gozd med nami, starši in otroki spletel posebne vezi. In zagotovo to ni bil prvi in zadnji delovni dogodek v naši novi gozdni igralnici.

Lepo vabljeni, da pokukate kdaj v naš delček gozda …

Tik za šolo, na levi strani potke …

 

Lepe gozdne dni vam kolektiv vrtca Ježek želi

Skip to content

Za izboljšanje vaše uporabniške izkušnje ta stran uporablja piškotke. Več informacij.

Piškotki na tej strani so nastavljeni na možnost "Dovoli piškotke", kar omogoča najboljšo uporabniško izkušnjo pri brskanju. S klikom na gumb "Velja" se s to nastavitvijo strinjate.

Zapri