Otroci in strokovni delavci smo prehajali iz oddelka v oddelek. Naše prehajanje poimenujemo »korak čez sosedov prag«. Tri vrtčevske skupine predstavljamo en mehurček.

Strokovni delavci smo za dan brez multimedije, pripravili različne matematično gibalne, jezikovne in umetniške aktivnosti : gibalni poligon, ples s štetjem plesnih motivov, nizanje slamic na vrvico, razvrščanje vozil po barvi, izdelovanje skulptur iz plastelina in lesenih palčk, štetje in prirejanje, konstruktorje geometrijskih oblik za sestavljanje, žoge in pike za štetje in oblikovanje zmajev s pomočjo geometrijskih likov.

Otroci so aktivno sodelovali v izbranih dejavnostih in pridobivali najrazličnejše spretnosti. Krepili so socialne vezi v medsebojnem sodelovanju in prijateljskih odnosih. Naj še fotografije obogatijo naša sporočila, kako lepo je preživeti dan brez računalnika, tablice, televizije….

               

Vzgojiteljica : Nada Faganel

Skip to content

Za izboljšanje vaše uporabniške izkušnje ta stran uporablja piškotke. Več informacij.

Piškotki na tej strani so nastavljeni na možnost "Dovoli piškotke", kar omogoča najboljšo uporabniško izkušnjo pri brskanju. S klikom na gumb "Velja" se s to nastavitvijo strinjate.

Zapri