Na čajanko smo popoldne povabili starše otrok. Postregli smo jim pecivo in piškote, ki smo jih spekli v vrtcu in sadni, ter zeliščni čaj. Družili smo se ob prijetnem klepetu. Vsak otrok je staršem poklonil izdelano čestitko, svečnik iz naravnih materialov in fotografijo z dedkom mrazom.

V igralnici smo pripravili kinodvorano, za ogled novoletnega filma. Milena je s svojimi starejšimi sredinci pripravila vstopnice za vse otroke vrtca. Anja je poskrbela za film in tehnični del in predvajala risani film, Nada pa je pripravila kokice. Vsi smo uživali v naši kinoteki.

Predzadnji delovni dan, nas je v Kekcu obiskal Zmajček Fonzek. Čudovito predstavo so nam pripravili strokovni delavci Kranjskih vrtcev. Vlogo zmajčka je odigrala naša Nataša, v predstavi je sodeloval tudi njen sin Jure, v vlogi kralja. Hvala vsem nastopajočim.

Na predstavo in manjšo pogostitev smo povabili tudi goste. Povabilu so se odzvali : upokojenka, gospa Angelca, zakonca podjetja Ajk, gospa Anita in gospod Tomaž, ki sta vrtcu darovala slikanice in igrače in predstavnica KS Vodovodni stolp, gospa Ada, ki je prinesla koledarje in dve čudoviti slikanici za otroke .

V petek smo pripravili novoletni ples in se zavrteli ob različnih zvrsteh glasbe. Deklice starejšega oddelka so pripravile izvirno plesno predstavo s trakovi, ob izbrani instrumentalni glasbi.

                 

Vzgojiteljica : Nada Faganel

Skip to content

Za izboljšanje vaše uporabniške izkušnje ta stran uporablja piškotke. Več informacij.

Piškotki na tej strani so nastavljeni na možnost "Dovoli piškotke", kar omogoča najboljšo uporabniško izkušnjo pri brskanju. S klikom na gumb "Velja" se s to nastavitvijo strinjate.

Zapri