S starši otrok smo se na pomladnem srečanju in roditeljskem sestanku dogovorili, da zaključimo sodelovanje s skupnim izletom v park Brdo in z obiskom otroškega igrišča v Predosljah. Starši so pri organizaciji in izvedbi izleta aktivno sodelovali.

Park Brdo smo obiskali 20.6. 2018, popoldne. Sprehodili smo se skozi park in uživali v lepotah narave. Navdušila so nas različna drevesa, drevoredi, prostrane in urejene zelenice, vode in mostovi, cvetje na vodi, družina labodov, čebelnjak, konji, stara kočija in še marsikaj.

Po ogledu parka smo se odpravili na otroško igrišče v Predoslje. Drugačna in zanimiva igrala so otrokom omogočala nove načine gibanja in zabave. Starši so se povezali z gasilci in pripravili klopi, mize, organizirali malico in priboljške. V veselem in sproščenem vzdušju smo poklepetali in se družili do večera.

Za čudovite fotografije s srečanja, je poskrbel gospod Sašo Mesec, očka dečka Erazma. Nekaj jih prilagam. Naj vas popeljejo v čarobno poletje in lepe počitnice.

                                                                                              Strokovni delavki : Nada Faganel in Sara Pavlovič

Skip to content

Za izboljšanje vaše uporabniške izkušnje ta stran uporablja piškotke. Več informacij.

Piškotki na tej strani so nastavljeni na možnost "Dovoli piškotke", kar omogoča najboljšo uporabniško izkušnjo pri brskanju. S klikom na gumb "Velja" se s to nastavitvijo strinjate.

Zapri