Mlajši sredinci smo povabili v vrtec babice. V sredo : 30.1.2019, smo skupaj z babicami, v delavnici » iz zakladnice spominov », izdelovali prtičke iz blaga. Odrasli smo pripravili blago in material za šivanje, za rezanje in izrezovanje, za lepljenje, za risanje – flomastri za blago, za vezenje. Vsebina ustvarjanja : drevo in jesenski plodovi, v povezavi s celoletnim programom oddelka, enote in načrtovanimi aktivnostmi programa Eko šole.

Cilj delavnice je tudi medgeneracijsko druženje, uživanje v družbi vnukov in obratno, podajanje izkušenj in skupno ustvarjanje, poglabljanje ljubezni in medsebojnega spoštovanja.

Zahvaljujemo se Tinovi babici, gospe Anici, ki je šivilja in nam je doma pripravila že izdelane prtičke iz različnega blaga. Na podlage so otroci in babice ustvarjali na različne načine. Nekaj prtičkov kot podlago pa so oblikovali po lastnih zamislih. Nastali so čudoviti izdelki.

           

Vzgojiteljica : Nada Faganel

Skip to content

Za izboljšanje vaše uporabniške izkušnje ta stran uporablja piškotke. Več informacij.

Piškotki na tej strani so nastavljeni na možnost "Dovoli piškotke", kar omogoča najboljšo uporabniško izkušnjo pri brskanju. S klikom na gumb "Velja" se s to nastavitvijo strinjate.

Zapri