V mesecu septembru smo oblikovali programa za teden mobilnosti in prihod jeseni.

V tednu mobilnosti, pod sloganom » ŽIVI ZDRAVO, POTUJ TRAJNOSTNO«, so starejši otroci odpeljali na prvi izlet v okolico vrtca mlajše otroke in poskrbeli za njihovo varnost na cesti in pločniku. Otroci so v vrtec pripeljali svoja vozila in se vozili po igrišču. Pri vožnji so spretno premagovali tudi gibalni poligon. V igralnicah smo organizirali prometne kotičke, dejavnosti pa povezali s področjem matematike. Otroci obeh starejših oddelkov, so vztrajno hodili na daljšem izletu. V starejšem oddelku so oblikovali tudi pano za starše z aktualno vsebino: hodi, kolesari, uporabi javna prevozna sredstva.

Razveselili smo se prihoda jeseni. Strokovne delavke ( Ana, Zdenka, Tjaša, Marjana), so zaigrale lutkovno predstavo na igrišču vrtca : Veliki in mali zajec. Naslednji dan smo organizirali umetniške delavnice in postavili gibalni poligon. Delavnice in poligon smo vsebinsko povezali s področji dejavnosti, matematiko in naravo. Pano za starše so pripravili v oddelku malčkov.

               

Vzgojiteljica : Nada Faganel

Skip to content

Za izboljšanje vaše uporabniške izkušnje ta stran uporablja piškotke. Več informacij.

Piškotki na tej strani so nastavljeni na možnost "Dovoli piškotke", kar omogoča najboljšo uporabniško izkušnjo pri brskanju. S klikom na gumb "Velja" se s to nastavitvijo strinjate.

Zapri