Letošnja zima nam ni dala veliko snega, nas pa je razveselila z obilico sonca in prijetnimi temperaturami, kar nam je omogočilo veliko bivanja na prostem.

Otroci so tako lahko preizkušali svoje gibalne sposobnosti na sprehodu po okolici vrtca, do kanjona Kokre, ter gozdička na Primskovem.

Šli smo skupaj, majhni in veliki in se eden od drugega veliko naučili.

Prav tako smo se igrali skupaj na šolskem igrišču, ter v popoldanskih urah na vrtčevskem igrišču. Skupaj smo obeležili tudi Prešernov dan, si ogledali njegov spomenik, ter skupaj tudi preganjali zimo. Kot se za prave maškarce spodobi smo se tudi skupaj sladkali, in sicer smo s pomočjo staršev Jaka in Žiga Misa spekli super slastne sufleje.

Starejši otroci so se udeležili povabila šole Jakoba Aljaža in si ogledali predstavo o Čarovniku Ozu, mlajši pa smo si ogledali predstavo o luži starejših otrok našega vrtca in dramatizirali zgodbico o Piščančku Piku.

Na začetku meseca februarja je za starejše otroke potekal tudi tečaj drsanja v ledeni dvorani.

Obiskala pa sta nas tudi Matjaž in Jana iz zdravstvenega doma, ki sta nam na hudomušen način predstavila bacile in viruse v malo drugačni luči in nas podučila kako in zakaj moramo skrbeti za svoje zdravje, ter kako in zakaj si je potrebno pravilno umivati roke.

Tako da zdaj lahko v polni pripravljenosti, brez nepotrebne skrbi pred virusi in bacili skupaj veseli korakamo pomladi naproti.

           

Skip to content

Za izboljšanje vaše uporabniške izkušnje ta stran uporablja piškotke. Več informacij.

Piškotki na tej strani so nastavljeni na možnost "Dovoli piškotke", kar omogoča najboljšo uporabniško izkušnjo pri brskanju. S klikom na gumb "Velja" se s to nastavitvijo strinjate.

Zapri