Z otroki predšolskih oddelkov vrtca Najdihojca, Mojca in Matije Čop smo se odpravili do mesta Kranj, kjer smo se ob 10.00 uri zbrali pred vodnjakom. Sprevoda so se udeležili tudi predšolski otroci z drugih enot Kranjskih vrtcev (Čebelica, Janina, Čira Čara, Čirče).

Z malimi ritmičnimi inštrumetni, petjem in razvidnimi plakati s katerih enot prihajajo otroci, smo pozdravili starše, sorodnike, prijatelje in mimoidoče. Le-ti so otroke bučno pozdravljali s ploskanjem in fotografiranjem.

Sprevod otrok je zaokrožil do Prešernovega gledališča, kjer so otroci še enkrat zapeli znani pesmici Mali maturant in Mini maturant ter nadaljevali pot skozi mesto in do enot iz katerih so prihajali.

Slovo od vrtca je bilo za večino otrok in staršev ganljivo in prijetno. V dogovoru s kuhinjo pa so se mini maturanti posladkali s sadnim sladoledom.

 

Skip to content

Za izboljšanje vaše uporabniške izkušnje ta stran uporablja piškotke. Več informacij.

Piškotki na tej strani so nastavljeni na možnost "Dovoli piškotke", kar omogoča najboljšo uporabniško izkušnjo pri brskanju. S klikom na gumb "Velja" se s to nastavitvijo strinjate.

Zapri