V torek, 10. 5. 2022 smo v enoti Ostržek obeležili Eko dan vsak na svoj način pa vendar skupaj z mislijo na hvaležnost naši Zemlji. Najstarejši otroci in »sredinčki« so se najprej vsak v svoji igralnici učili novo pesem Posadimo drevo, nato so se odpravili do klavirja, kjer jih je vzgojiteljica Urša spremljala pri skupinskem petju. Pesem so velikokrat zapeli, saj jim je bila zelo všeč. Po petju so se odpravili na sajenje na teraso. Sadili so različna semena v lončke, ki so jih dali na okensko polico, saj je tam največ sonca in so najboljši pogoji za rast.

Najmlajši otroci na vrtčevski strani so se odpravili na daljši pohod v vas Letenice, kjer so uživali v naravi, se gibali in si ogledali čudovite konje.

Najmlajši so se na ta dan učili pravilnega ločevanja odpadkov, nekateri so pridno sadili zelišča, vsa enota pa je ves teden sodelovala v akciji zbiranja odpadnega papirja. In res smo ga veliko nabrali. Bravo vsi!

Napisala: vzgojiteljica Mihaila Hardi Vitorović

Skip to content

Za izboljšanje vaše uporabniške izkušnje ta stran uporablja piškotke. Več informacij.

Piškotki na tej strani so nastavljeni na možnost "Dovoli piškotke", kar omogoča najboljšo uporabniško izkušnjo pri brskanju. S klikom na gumb "Velja" se s to nastavitvijo strinjate.

Zapri