Ježek

Splošni podatki:

Trstenik 8, 4000 Kranj
04 25 19 674
jezek.kr@guest.arnes.si

3 oddelki II. starostnega obdobja

Pomočnica ravnateljice: Greta Kutnjak , tel.:
 031 768 340
Organizacijska vodja: Anka Vidmar, tel.: 04 25 19 674

Poslovalni čas:

Vrtec je odprt od 6.15 do 16.00 ure
Vrtec JEŽEK leži v vasici Trstenik pod Storžičem sredi travnikov in gozdov. Otroci v našem vrtcu so stari od dve do šest let, v vrtcu pa se igrajo do 16. 15 ure. Večkrat se v popoldanskih urah ponovno srečamo na delavnicah s starši. V dopoldanskem času povabimo starše in stare starše k soustvarjanju aktivnosti v vrtcu (naredimo ptičjo hišico, soustvarjajo vrtilnico, pečemo piškote, …).

Življenje otrok sredi narave je neizmerno pisano in zanimivo. Pri nas izkoristimo to posebnost kot vzgojno spodbudo za  ODKRIVANJE, DOŽOVLJANJE IN SPOZNAVANJE NARVNEGA OKOLJA v vseh letnih časih.

Medtem, ko starejše otroke občasno odpeljemo na skupinske predstave ali obiske v Kranj, se mlajši varno igrajo na lepo urejenem igrišču v neposredni bližini vrtca. Vsi skupaj, otroci, starši in zaposleni pa se srečujemo v otroških delavnicah, skupnem izletu in praznovanjih v vrtcu.

Z OŠ Trstenik smo tesno povezani: radi telovadimo v šolski telovadnici, si ogledamo predstave dramskega krožka in skupaj pripravimo božično-novoletni koncert. Vsakemu otroku nudimo možnost in prostor za ustvarjanje in soustvarjanje ter dovolj časa za igro, ki je osnovna njegova potreba in pravica.Vse pravice so pridržane © 2013.
Izdelava: MMStudio.si
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?