Spoštovani starši 

Iz medijev je bilo pred dnevi razbrati, da naj bi se vrtci v naslednjem tednu odprli. Ugibanj še ni konec, saj žal do danes (30. 12. 2020) nismo s strani Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport prejeli nobene informacije o tem. Zato je predsednica Skupnosti vrtcev Slovenije ministrici naslovila odprto pismo o očitno spregledanem delu vzgoje in izobraževanja s strani MIZŠ ter opozorila pristojne, da zaposleni v vrtcih in tudi starši naših otrok takšnega načina komunikacije ne želimo in ne zaslužimo!

Odprto pismo ministrici – vrtci po 4.1.

Odjava otrok 

Spoštovani starši, predvidevamo, da vrtci še naprej ostajamo zaprti in vas ponovno naprošamo, da zaradi organizacije dela v dežurnih vrtcih odjavite vaše otroke od 4. 1. do 8. 1. 2021, v kolikor jim zagotavljate varstvo drugjeV primeru vprašanj ali dilem se lahko obrnete na dežurno pomočnico ravnateljice vsak delovni dan med 9.00 in 12.00 na telefon 04/ 20 19 228. 

Sklep župana – 14. 12. 2020

Potrdilo delodajalca

Izjava staršev

Starši otrok s posebnimi potrebami 

Obveščamo vas, da bodo specialno – pedagoške in logopedske obravnave otrok s posebnimi potrebami v rednih oddelkih in vse terapije v razvojnih oddelkih od 04. 01. 2021 dalje potekale na podoben način kot so v preteklem mesecu.  

Najlepša hvala za razumevanje!

Lepe praznične dni in vse dobro vam želimo! 

mag. Tea Dolinar, ravnateljica 

 

Skip to content

Za izboljšanje vaše uporabniške izkušnje ta stran uporablja piškotke. Več informacij.

Piškotki na tej strani so nastavljeni na možnost "Dovoli piškotke", kar omogoča najboljšo uporabniško izkušnjo pri brskanju. S klikom na gumb "Velja" se s to nastavitvijo strinjate.

Zapri