Spoštovani starši

Na nas se obračate z vprašanji, kako bo deloval vrtec od 01. 06. 2020 dalje. V tem trenutku vam lahko sporočimo le, da nimamo podrobnejših navodil, vendar predvidevamo, da se bomo prihodnji teden vrnili v ustaljene tirnice. Danes je seja v državnem zboru, kjer je predvideno glasovanje/odločanje o III. CORONA paketu, v katerem naj bi bil tudi predlog o brezplačnem vrtcu do 30.06.2020, v kolikor starši otroka v tem času ne bi pripeljali. Takoj, ko bomo prejeli novo okrožnico MIZŠ, vas bomo ponovno obvestili preko sms-a ter spletne strani Kranjskih vrtcev. Pričakujemo jo jutri – v petek v poznih popoldanskih urah.

Prosimo, da otroka odjavite, v kolikor ga v ponedeljek 01.06.2020 ne bo v vrtec (zaradi prehrane in organizacije dela). Še v naprej bomo zagotavljali in bdeli nad poostreno higieno v naših enotah, sicer pa načrtujemo zanimive aktivnosti z otroki in se veselimo srečanja z njimi!

Vse dobro želimo vam in vašim družinicam!

mag. Tea Dolinar, ravnateljica

Skip to content

Za izboljšanje vaše uporabniške izkušnje ta stran uporablja piškotke. Več informacij.

Piškotki na tej strani so nastavljeni na možnost "Dovoli piškotke", kar omogoča najboljšo uporabniško izkušnjo pri brskanju. S klikom na gumb "Velja" se s to nastavitvijo strinjate.

Zapri