Spoštovani starši

  • DEŽURSTVO V NAJDIHOJCI

Nespodbudna epidemiološka situacija v državi se nadaljuje. Zato predvidevamo, da bodo vrtci še naprej ostali zaprti in bo v skladu s sklepom župana MO Kranj omogočeno ter organizirano le nujno varstvo za predšolske otroke.

Dežurna enota Najdihojca obratuje vsak delovni dan od 6.00 do 16.30. Sprejmemo VSE otroke, katerih starši z dokazili delodajalca izkazujejo upravičenost do nujnega varstva. Do nujnega varstva niso upravičeni samo starši, ki delajo v kritični infrastrukturi, temveč tudi ostali. Poleg tega je vrtcu potrebno oddati tudi izjavo staršev, da je otrok zdrav.

Potrdilo delodajalca o o upravičenosti do nujnega varstva otrok (1)

IZJAVA-STARŠEV

Prosimo, da v web – vrtcu čimprej odjavite otroke, ki jim v tednu od 9. 11. 2020 do 13. 11. 2020 lahko varstvo zagotovite drugje. Starši, katerih otroci vrtca ne obiskujejo v času epidemije, so oproščeni plačila.

Starši lahko vprašanja ali dileme naslovite na pomočnico ravnateljice, ki je dosegljiva na številki 04/20 19 228 vsak delovni dan od 9.00 do 12.00.

  • PLAČILO OSKRBNINE

Obveščamo vas, da 60 dnevni plačilni rok ne velja več (sklep Vlade RS,  27.10.2020). To pomeni, da bo obračun oskrbnine za oktober 2020 zapadel v plačilo 18.11.2020.

Starši, ki plačujete oskrbnino preko trajnikov (SEPA) vas prosimo, da nam javite do četrtka, 5.11.2020, v kolikor bi želeli spremembo načina plačila.

Hvala za razumevanje!

mag. Tea Dolinar, ravnateljica

Skip to content

Za izboljšanje vaše uporabniške izkušnje ta stran uporablja piškotke. Več informacij.

Piškotki na tej strani so nastavljeni na možnost "Dovoli piškotke", kar omogoča najboljšo uporabniško izkušnjo pri brskanju. S klikom na gumb "Velja" se s to nastavitvijo strinjate.

Zapri