Spoštovani starši,

V sredo, 9. marca 2022, bo v Sloveniji potekala splošna stavka v vzgoji in izobraževanju. Z njo želimo zaposleni v vzgoji in izobraževanju izraziti nestrinjanje z neprimernim odnosom do področja vzgoje in izobraževanja ter neustreznim vrednotenjem dela, ki ga opravljamo zaposleni v vrtcih.

Ker smo v Kranjskih vrtcih stavko izglasovali, bodo tega dne enote zaprte. Zavedamo se, da bo to povzročilo največ nevšečnosti prav vam, cenjeni starši. Zanje se vam vnaprej iskreno opravičujemo, a vas obenem prosimo za razumevanje in podporo.

V izrednih primerih, ki bodo v naprej opredeljeni s prijavo otroka v Web vrtcu, bodo zaposleni za prijavljene otroke poskrbeli. Prosim, da otroke prijavite do ponedeljka, 7. 3. 2022, do 12.00 ure.

Vas pa, cenjeni starši, prosimo, da izrazite podporo naši stavki in stavkajočim tako, da svojih otrok v vrtec 9. 3. 2022 ne pripeljete.

 

Hvala za razumevanje.
Stavkovni odbor SVIZ Kranjskih vrtcev
Dragana Praća

 

Priponka: Obvestilo za starše_stavka_9_3_2022

Skip to content

Za izboljšanje vaše uporabniške izkušnje ta stran uporablja piškotke. Več informacij.

Piškotki na tej strani so nastavljeni na možnost "Dovoli piškotke", kar omogoča najboljšo uporabniško izkušnjo pri brskanju. S klikom na gumb "Velja" se s to nastavitvijo strinjate.

Zapri