Spoštovani starši

Med prvomajskimi prazniki (od 26. 4. 2021 do 30. 4. 2021) smo zaradi lažje in predvsem racionalnejše organizacije dela avtomatsko odjavili vse otroke. V kolikor bo vaš otrok v tem obdobju prisoten v vrtcu, ga prosimo PRIJAVITE preko web-vrtca do petka, 23. 4. 2021 do 8.00. Na osnovi vaših prijav se bomo 23. 4. 2021 odločili, katere enote bodo med prazniki odprte in vas o tem še isti dan obvestili. Zagotovo pa lahko že danes povemo, da bo zaradi nujne sanacije ene izmed dveh centralnih kuhinj, ki se nahajata v Janini in Najdihojci, zaprta enota Najdihojca in odprta enota JANINA na Kebetovi 9. Dežurni vrtci bodo delovali od 6.00 do 16.00. Otroke bodo v njih spremljali strokovni delavci iz vaših – matičnih enot, ki jih otroci poznajo.

Dolgujemo vaš še pojasnilo na temo avtomatske odjave otrok: V času epidemije smo ugotovili, da je približno 200 – 300 naših staršev neodzivnih in otrok ne odjavljajo. Zato smo se v preteklosti leta in leta srečevali z ogromnimi odstopanji in organizacijskimi težavami med šolskimi počitnicami – npr. pri pripravi prehrane. Od približno 1600 otrok jih je bilo odjavljenih npr. 950. Pričakovali smo med 600 in 650 otrok, dejansko jih je bilo v vrtcu lahko prisotnih manj kot 300 … 

Prijazen pozdrav in vse dobro!

mag. Tea Dolinar, ravnateljica

Skip to content

Za izboljšanje vaše uporabniške izkušnje ta stran uporablja piškotke. Več informacij.

Piškotki na tej strani so nastavljeni na možnost "Dovoli piškotke", kar omogoča najboljšo uporabniško izkušnjo pri brskanju. S klikom na gumb "Velja" se s to nastavitvijo strinjate.

Zapri