♥ Najlepša hvala za vse vaše pohvale in spodbude.

♥ Hvala, ker opazite naš trud.

♥ Hvala, ker se hitro odzivate na naša obvestila.

♥ Hvala, ker razumete, da smo v precej nezavidljivi situaciji, ko iz tedna v teden na novo postavljamo našo organizacijo dela.

Delo opravljamo z največjo željo po visoki strokovnosti in z velikim srcem za vaše (in hkrati tudi naše!) male zaklade. V normalnih okoliščinah se več kot 300 mojih sodelavcev trudi, da jim bo v vrtcu dobro, lepo, varno, spodbudno, raznoliko. Da bodo lahko še naprej uživali v otroštvu in tkali nepozabne spomine na vrtčevske dni. S starši naših otrok se mogoče le bežno poznamo, a kot ravnateljici mi je v veliko veselje izpostaviti, da imamo Kranjskih vrtcih okoli 1600 malih, radovednih, navihanih, nadvse simpatičnih “sončkov” in skoraj 3000 njihovih zlatih in res “ful fletnih” staršev! Prepričani smo, da lahko s skupnimi močmi, medsebojnim razumevanjem in spoštovanjem premagujemo najrazličnejše ovire.

Iz medijev ste verjetno že izvedeli, da ukrepi za zajezitev epidemije za predšolske otroke ostajajo nespremenjeni še naslednja dva tedna. Zato vas ponovno pozivamo, da v web – vrtcu odjavite otroke, v kolikor jim lahko zagotovite varstvo drugje. Podrobnejše informacije o delovanju in organizaciji dela v vrtcu pa si lahko preberete v zadnjih treh obvestilih, ki se nahajajo pod to objavo.

Še enkrat iskrena hvala vsem skupaj in vsakemu posebej!

mag. Tea Dolinar, ravnateljica

Skip to content

Za izboljšanje vaše uporabniške izkušnje ta stran uporablja piškotke. Več informacij.

Piškotki na tej strani so nastavljeni na možnost "Dovoli piškotke", kar omogoča najboljšo uporabniško izkušnjo pri brskanju. S klikom na gumb "Velja" se s to nastavitvijo strinjate.

Zapri