Spoštovani starši!

Glede na dileme in vprašanja, ki se pojavljajo na temo upravičenosti do nujnega varstva pojasnjujemo, da v času zaprtja vrtcev nudimo nujno varstvo samo za otroke staršev, ki so zaposleni v KRITIČNI INFRASTRUKTURI (4. člen Zakona o kritični infrastrukturi). Sektorji kritične infrastrukture so sektor energetike, sektor prometa, sektor prehrane, sektor preskrbe s pitno vodo, sektor zdravstva, sektor financ, sektor varovanja okolja ter sektor informacijsko-komunikacijskih omrežij in sistemov. Poleg staršev zaposlenih v sektorju kritične infrastrukture smo dolžni sprejeti tudi otroke, katerih starši delajo v zavodih s področja vzgoje in izobraževanja, zavodih s področja socialne varnosti, v Slovenski vojski, Policiji ali v poklicnih gasilskih enotah. Seveda morata v teh službah biti zaposlena OBA starša ali starš SAMOHRANILEC.

Spoštovani starši, v kolikor ocenjujete, da v času od 1.4. do 11.4.2021 potrebujete vrtec za vašega otroka in ste zaposleni v zgoraj navedenih sektorjih in zavodih, vas prosimo, da PRIJAVITE svojega otroka v sistem Web vrtecDANES SMO ZA TO OBDOBJE ODJAVILI VSE OTROKE tako, da je potrebna ponovna prijava. Prijave zbiramo do srede, 31.3.2021 do 10.30 ure.

Hvala.

mag. Tea Dolinar, ravnateljica

Skip to content

Za izboljšanje vaše uporabniške izkušnje ta stran uporablja piškotke. Več informacij.

Piškotki na tej strani so nastavljeni na možnost "Dovoli piškotke", kar omogoča najboljšo uporabniško izkušnjo pri brskanju. S klikom na gumb "Velja" se s to nastavitvijo strinjate.

Zapri