Spoštovani starši!

Vrtec Čirče ostaja do nadaljnjega zaprt. Zahvaljujemo se staršem za izredno razumevanje in odzivnost, saj je danes doma ostalo kar 50 otrok. Vse trenutno prijavljene otroke bomo v petek, 12. 2. 2021, lahko sprejeli na nadomestni lokaciji v telovadnici enote Mojca.
Med vikendom se bodo natančno pregledovale električne inštalacije, od ostalih objektov je potrebno ločiti kotlovnico in temeljito preveriti njeno delovanje. Prav tako se bo v prostorih vrtca merila vsebnost ogljikovega monoksida, potrebno je prezračiti in izsušiti objekt, oprati igrače ter ležalke in ponovno vzpostaviti igralnice za varno vrnitev otrok. Dokler ne dobimo pozitivnih povratnih informacij strokovnjakov o varnosti vrtca, se otroci vanj ne bodo vrnili. Več informacij bo znano v nedeljo ali ponedeljek.
Skupaj z vzgojiteljicami bomo poskrbeli za pravočasno obveščanje staršev o nadomestnih lokacijah vrtca, ki jih bomo glede na število prijavljenih otrok iskali znotraj MO Kranj.
Še enkrat vsem skupaj hvala!
mag. Tea Dolinar, ravnateljica
Skip to content

Za izboljšanje vaše uporabniške izkušnje ta stran uporablja piškotke. Več informacij.

Piškotki na tej strani so nastavljeni na možnost "Dovoli piškotke", kar omogoča najboljšo uporabniško izkušnjo pri brskanju. S klikom na gumb "Velja" se s to nastavitvijo strinjate.

Zapri