Vpis za šolsko leto 2021/22

Obvestila in dogodki

Letovanje
Danes, 18. 5. 2022 so otroci iz vrtca Ježek ob 10:50, varno in srečno prispeli na Debeli rtič. Želimo jim veliko uživanja ob morju.
Prav tako so se javili otroci iz vrtca Čirče in Sonček, da so prispeli na Pokljuko. Raziskovali bodo ob sončnem vremenu.
Na morje so srečno prispeli tudi otroci iz vrtca Čebelica in Najdihojca, na kmetijo Davčen pa skupina otrok iz vrtca Čenča.
Letovanje

Otroci iz vrtca Živ žav so danes, 16. 5. 2022 ob 10.20 srečno prispeli na kmetijo Davčen, ob 10.45 pa so otroci iz vrtca Mojca prispeli na Debeli rtič.

Pričakalo jih je sončno vreme in se že veselijo novih dogodivščin.

Letovanje

Otroci iz vrtca Čira čara in Kekec so danes, 11. 5. 2022 ob 10.20 srečno prispeli na kmetijo Davčen. Pričakalo jih je sončno vreme in se že veselijo novih dogodivščin.

Seznam sprejetih in čakajočih otrok
Spoštovani starši!
V spodnji priponki se nahaja seznam sprejetih in seznam čakajočih otrok v KV za šol. l. 22/23.
Čakalni seznam znotraj KV velja do oblikovanja Centralnega čakalnega seznama(CČS), ki ga v mesecu maju oblikuje MOK.

 

Priponke:
Obvestilo o stavki

Spoštovani starši,

V sredo, 9. marca 2022, bo v Sloveniji potekala splošna stavka v vzgoji in izobraževanju. Z njo želimo zaposleni v vzgoji in izobraževanju izraziti nestrinjanje z neprimernim odnosom do področja vzgoje in izobraževanja ter neustreznim vrednotenjem dela, ki ga opravljamo zaposleni v vrtcih.

Ker smo v Kranjskih vrtcih stavko izglasovali, bodo tega dne enote zaprte. Zavedamo se, da bo to povzročilo največ nevšečnosti prav vam, cenjeni starši. Zanje se vam vnaprej iskreno opravičujemo, a vas obenem prosimo za razumevanje in podporo.

V izrednih primerih, ki bodo v naprej opredeljeni s prijavo otroka v Web vrtcu, bodo zaposleni za prijavljene otroke poskrbeli. Prosim, da otroke prijavite do ponedeljka, 7. 3. 2022, do 12.00 ure.

Vas pa, cenjeni starši, prosimo, da izrazite podporo naši stavki in stavkajočim tako, da svojih otrok v vrtec 9. 3. 2022 ne pripeljete.

 

Hvala za razumevanje.
Stavkovni odbor SVIZ Kranjskih vrtcev
Dragana Praća

 

Priponka: Obvestilo za starše_stavka_9_3_2022

Arhivi

Utrinki

Utrinki
Oddelkov

95

Otrok

Več kot 1660

Zaposlenih

Več kot 335

Enot

15

Skip to content

Za izboljšanje vaše uporabniške izkušnje ta stran uporablja piškotke. Več informacij.

Piškotki na tej strani so nastavljeni na možnost "Dovoli piškotke", kar omogoča najboljšo uporabniško izkušnjo pri brskanju. S klikom na gumb "Velja" se s to nastavitvijo strinjate.

Zapri