Spoštovani starši in skrbniki.

Poletje in počitnice so za nami. Z današnjim dnem smo zakorakali v novo šolsko leto, ki prinaša nove priložnosti za vas, vašega otroka pa tudi za vse nas zaposlene v Kranjskih vrtcih.

Še posebej pozdravljam in izrekam dobrodošlico vsem otrokom, ki letos prvič vstopate skozi vrata Kranjskih vrtcev.

Začetek bo za nekatere otroke in starše morda težak, potem pa bo vsak dan lažje.

V vrtcu se zavedamo svojega poslanstva in odgovornosti, zato se bodo zaposleni potrudili, da bodo otroci v naši sredini čim hitreje začutili varno in spodbudno okolje.

Otroke bomo bogatili z znanjem, izkušnjami, življenjskimi vrednotami, sodelovanjem, spoštovanjem, sprejemanjem drugačnosti ter skrbi za okolje.

Zaposleni vam bomo stali ob strani, vas podpirali pri odločitvah v korist otrokom in vam nudili strokovno podporo, če jo boste potrebovali.

Stopimo na pot novih začetkov in priložnosti skupaj, s sodelovanjem, strpnostjo, razumevanjem in pozitivno naravnanostjo, s skupno željo po otrokovem napredku in razvoju na vseh področjih razvoja.

Veselim se novega potovanja z vami, zato vam skupaj s kolektivom Kranjskih vrtcev želim srečno in igrivo šolsko leto 2023/2024.

Urška Kejžar, ravnateljica

Skip to content

Za izboljšanje vaše uporabniške izkušnje ta stran uporablja piškotke. Več informacij.

Piškotki na tej strani so nastavljeni na možnost "Dovoli piškotke", kar omogoča najboljšo uporabniško izkušnjo pri brskanju. S klikom na gumb "Velja" se s to nastavitvijo strinjate.

Zapri