Likozarjeva 22, Kranj
tel: 030 318 586

ciciban@kranjski-vrtci.si

2 oddelka I. starostnega obdobja
1 oddelek II. starostnega obdobja

Vrtec je odprt od 6.30 do 16.00 ure.

Vrtec  CICIBAN se nahaja v bližini mesta, ob glavni cesti, pa vendarle je treba pozorno pogledati, da ga sploh opazite. Pogled na sam vrtec zastirajo visoke smreke, ki poleti dajejo senco, skozi vse leto, pa poseben čar.Vrtec je zgrajen kot družinska hiša in tudi vsi mi, ki bivamo v njem, čutimo, da smo ena velika družina.

Povezujejo nas skupna druženja, na pevskem zborčku, gibalnih uricah in ustvarjalnih delavnicah. Na naša druženja večkrat na leto povabimo tudi starše . Želimo si namreč, da otroci čutijo, povezanost vrtca in doma. Staršem nudimo tudi strokovno pomoč in podporo pri vzgoji, hkrati pa ponujamo tudi izobraževanja s strani zunanjih izvajalcev.

Otrokom že od malega skušamo privzgajati različne vrednote, ki so pomembne za nadaljnje življenje in jih otroci pridobivajo z lastnimi izkušnjami.

ciciban

Novičke

RAZBITA BUČA

 

Oktober smo v vrtcu Ciciban jesensko obarvali z bučami. Ob slikah in kamišibaju smo pripovedovali ljudsko pravljico Razbita buča in spoznali slikanico Juha, ki iz buč se skuha (H. Cooper). Z bučami smo se igrali, jih nosili, razvrščali na velike in majhne, tipali, ustvarjali in slikali z oranžno barvo. V petek smo skupaj, z veliko dobre volje, spekli tudi bučni kolač. Bil je tako dober, da ga je takoj zmanjkalo.

                

Za izboljšanje vaše uporabniške izkušnje ta stran uporablja piškotke. Več informacij.

Piškotki na tej strani so nastavljeni na možnost "Dovoli piškotke", kar omogoča najboljšo uporabniško izkušnjo pri brskanju. S klikom na gumb "Velja" se s to nastavitvijo strinjate.

Zapri