SPOŠTOVANI STARŠI!

 

Kranjski vrtci imamo že dolgo tradicijo. Prva oblika organiziranega varstva sega v leto 1947. Po svoji organiziranosti smo največji zavod v Sloveniji.

Danes vrtec deluje na štirinajstih lokacijah. Enote vrtca ležijo v različnih okoljih, mestnih in primestnih. Trudimo se, da bi delovali enotno, na drugi strani pa ohranjali vso pestrost in razlike, ki jih narekuje okolje, v katerem se posamezna enota nahaja.

Osnova za izvajanje programa je nacionalni program Kurikulum za vrtce.

Vstop v vrtec je dogodek, ki prinaša nove priložnosti za vas, vašega otroka pa tudi za vse nas zaposlene.

V vrtcu se zavedamo svojega poslanstva in odgovornosti, zato se bodo zaposleni potrudili, da bodo otroci v naši sredini čutili varno in spodbudno okolje.

Otroke bomo bogatili z znanjem, izkušnjami, življenjskimi vrednotami, sodelovanjem, spoštovanjem, sprejemanjem drugačnosti ter skrbi za okolje.

Zaposleni vam bomo stali ob strani, vas podpirali pri odločitvah v korist otrokom in vam nudili strokovno podporo, če jo boste potrebovali.

Stopajmo po poti izzivov in priložnosti skupaj, s sodelovanjem, strpnostjo, razumevanjem in pozitivno naravnanostjo, s skupno željo po otrokovem napredku na vseh področjih razvoja.

 

Prisrčno dobrodošli v našem vrtcu!

Urška Kejžar, ravnateljica

Skip to content

Za izboljšanje vaše uporabniške izkušnje ta stran uporablja piškotke. Več informacij.

Piškotki na tej strani so nastavljeni na možnost "Dovoli piškotke", kar omogoča najboljšo uporabniško izkušnjo pri brskanju. S klikom na gumb "Velja" se s to nastavitvijo strinjate.

Zapri