OBVESTILO O OBRAVNAVI VPISANIH VLOG ZA LETO 2023/2024

Spoštovani.

Obveščamo vas, da je zaradi novega programa za obdelavo podatkov o vpisu otrok v vrtce, prišlo do zamika obveščanja o sprejemu otrok v vrtec oziroma izdelave čakalnega seznama. S strani občine smo obveščeni, da zadevo urejajo in bodo skušali zadevo pripraviti v prihodnjem tednu.

Hvala za razumevanje,

vodstvo Kranjskih vrtcev

VPIS MED ŠOLSKIM LETOM

Vloge za vpis sprejemamo tudi med šolskim letom, vendar je sprejem možen le v tistih enotah in oddelkih vrtca, kjer je razpoložljivo prosto mesto in ni nobenega čakajočega iz Centralnega čakalnega seznama.
Vloge med letom se lahko pošljejo po pošti na Upravo Kranjskih vrtcev, Nikole Tesle 2, 4000 Kranj, ali po predhodnem dogovoru s svetovalno službo.

Vrtec starše pisno obvesti o datumu vključitve otroka, o roku za sklenitev pogodbe, o medsebojnih pravicah in obveznostih, o obvezni predložitvi potrdila pediatra o zdravstvenem stanju otrok pred vstopom v vrtec.

V primeru, če starši v 5-ih dneh od vročitve obvestila ne podpišejo pogodbe z vrtcem, se smatra, da so umaknili vlogo za vpis otroka v vrtec in se pozove k sklenitvi pogodbe starša naslednjega otroka po vrstnem redu s čakalnega seznama. S podpisom pogodbe med vrtcem in starši se šteje, da je otrok vključen v vrtec.

PRERAZPOREDITVE  OTROK

Predvidoma konec januarja ali v začetku februarja imajo starši možnost  PREMESTITVE OTROKA  znotraj vrtcev v MOK (za naslednje šolsko leto). Obvestilo o možnosti premestitve je objavljeno na oglasnih deskah za starše in na spletni strani Kranjskih vrtcev.

Skip to content

Za izboljšanje vaše uporabniške izkušnje ta stran uporablja piškotke. Več informacij.

Piškotki na tej strani so nastavljeni na možnost "Dovoli piškotke", kar omogoča najboljšo uporabniško izkušnjo pri brskanju. S klikom na gumb "Velja" se s to nastavitvijo strinjate.

Zapri