Centralni čakalni seznam

CČS-23-5-2024

je bil dne, 23. 5. 2024 objavljen na spletni strani MOK in se bo ažuriral enkrat mesečno

https://www.kranj.si/podrocja-mok/otrosko-varstvo

Obvestilo o vpisu novincev za šolsko leto 2024/25
Prednostni seznam sprejetih in čakajočih otrok za šol. leto 2024/25 v Kranjske vrtce
Spoštovani starši!
 
Objavljen  je seznam sprejetih in seznam čakajočih otrok za sprejem v Kranjske vrtce za šolsko leto 2024/25.
Obvestila boste starši dobili tudi po pošti (poslano 17. 4. 2024).
 
Seznam čakajočih otrok je interni seznam KV in velja samo do vzpostavitve CČS (centralni čakalni seznam), ki ga oblikuje MOK (predvidoma v mesecu maju). To je skupni CČS, kar pomeni, da na ta seznam pridejo tudi čakajoči otroci, ne samo iz KV, ampak tudi čakajoči iz vrtcev pri OŠ in  zasebnih vrtcev s koncesijo. Zato se lahko mesta spremenijo.

seznam sprejetih otrok

čakalni seznam

VPIS MED ŠOLSKIM LETOM

Vloge za vpis sprejemamo tudi med šolskim letom VLOGA ZA VPIS OTROKA PO ROKU 2024-2025, vendar je sprejem možen le v tistih enotah in oddelkih vrtca, kjer je razpoložljivo prosto mesto in ni nobenega čakajočega iz Centralnega čakalnega seznama.
Vloge med letom se lahko pošljejo po pošti na Upravo Kranjskih vrtcev, Nikole Tesle 2, 4000 Kranj, ali po predhodnem dogovoru s svetovalno službo.

Vrtec starše pisno obvesti o datumu vključitve otroka, o roku za sklenitev pogodbe, o medsebojnih pravicah in obveznostih, o obvezni predložitvi potrdila pediatra o zdravstvenem stanju otrok pred vstopom v vrtec.

V primeru, če starši v 5-ih dneh od vročitve obvestila ne podpišejo pogodbe z vrtcem, se smatra, da so umaknili vlogo za vpis otroka v vrtec in se pozove k sklenitvi pogodbe starša naslednjega otroka po vrstnem redu s čakalnega seznama. S podpisom pogodbe med vrtcem in starši se šteje, da je otrok vključen v vrtec.

Skip to content

Za izboljšanje vaše uporabniške izkušnje ta stran uporablja piškotke. Več informacij.

Piškotki na tej strani so nastavljeni na možnost "Dovoli piškotke", kar omogoča najboljšo uporabniško izkušnjo pri brskanju. S klikom na gumb "Velja" se s to nastavitvijo strinjate.

Zapri