Likozarjeva 22, Kranj
tel: 030 318 586

04 20 19 244

ciciban@kranjski-vrtci.si

2 oddelka I. starostnega obdobja
1 oddelek II. starostnega obdobja

Vrtec je odprt od 6.30 do 16.00 ure.

Vrtec  CICIBAN se nahaja v bližini mesta, ob glavni cesti, pa vendarle je treba pozorno pogledati, da ga sploh opazite. Pogled na sam vrtec zastirajo visoke smreke, ki poleti dajejo senco, skozi vse leto, pa poseben čar.Vrtec je zgrajen kot družinska hiša in tudi vsi mi, ki bivamo v njem, čutimo, da smo ena velika družina.

Povezujejo nas skupna druženja, na pevskem zborčku, gibalnih uricah in ustvarjalnih delavnicah. Na naša druženja večkrat na leto povabimo tudi starše . Želimo si namreč, da otroci čutijo, povezanost vrtca in doma. Staršem nudimo tudi strokovno pomoč in podporo pri vzgoji, hkrati pa ponujamo tudi izobraževanja s strani zunanjih izvajalcev.

Otrokom že od malega skušamo privzgajati različne vrednote, ki so pomembne za nadaljnje življenje in jih otroci pridobivajo z lastnimi izkušnjami.

Novičke

Jesen v vrtcu Ciciban

V novo šolsko leto smo v vrtcu Ciciban zakorakali pogumno kot vedno. Začetne stiske in jok smo skušali čimprej pregnati predvsem z igro na prostem ter s sprehodi na bližnje in tudi daljne lokacije. Tako smo odkrili že kar nekaj zanimivosti v naši okolici; na enem od teh sprehodov so otroke starejšega oddelka spremljali stari starši, ki so tisti dan prišli na tradicionalni slovenski zajtrk. Nekajkrat pa so na obisk prišli tudi otroci iz sosednjega vrtca Čenča in skupaj smo premagovali gibalne izzive na našem dvorišču. Skratka, to jesen nam ni bilo dolgčas in z radovednostjo že zremo v prihajajočo zimo.

ciciban
Skip to content

Za izboljšanje vaše uporabniške izkušnje ta stran uporablja piškotke. Več informacij.

Piškotki na tej strani so nastavljeni na možnost "Dovoli piškotke", kar omogoča najboljšo uporabniško izkušnjo pri brskanju. S klikom na gumb "Velja" se s to nastavitvijo strinjate.

Zapri