Smledniška 136, 4000 Kranj
tel.: 04 20 19 234

circe@kranjski-vrtci.si

1 oddelek I. starostnega obdobja in
2 oddelka II. starostnega obdobja

Vrtec je odprt od 6.15 do 15.45 ure.

Majhnost našega vrtca ČIRČE, ki stoji na robu mesta, v naselju Čirče, marsikoga preseneti, vendar si prizadevamo tudi za presenečenja drugačne vrste.

Dva oddelka otrok, v starosti od 3 do 6 let in pet zaposlenih ustvarjamo vzdušje, ki je podobno družinskemu. Skrbimo za prijetnost prostora in medsebojnih odnosov. Vsi otroci so naši, vrata igralnic pa so nenehno odprta, tako, da ima vsak otrok pregled nad dogajanjem. Okolica nam ponuja enkratne možnosti bivanja in raziskovanja v naravi. Lepoto gozda in travnika izkoriščamo maksimalno.
Radi se srečujemo s starši, babicami, dedki, pa tudi s krajani KS Čirče. Živimo s krajem in kraj z nami.

Stremimo k največji kvaliteti dela z otroki, vsakodnevne dejavnosti pa popestrimo s ponudbo letovanj, igramo se malo bralno značko, obiskujejo nas lutke in znamo speči pravi domači kruh. Pa še kaj bi se dalo povedati.

Kar precej za tako majhen vrtec, kajne. Pomembno pa je vendar le to, da otroci in starši radi prihajajo k nam in imajo vrtec za NAŠ VRTEC.

circe

Novičke

IZLET NA JEZERSKO Z DEDKI IN BABICAMI

 

Zadnje majske dni smo se z našimi starimi starši odpravili na izlet na Jezersko. Bilo nas je kar za dva avtobusa. S starimi starši smo se sprehodili okoli jezera, skupaj nekaj zapeli, se malo razgibali potem pa smo se ob jezeru družili in igrali. Seveda noben izlet ne mine brez dobre malice, ki nam je v lepi naravi res teknila. Tovrstni izleti so v veliko veselje tako otrokom kot starim staršem.

           Zapisala Metka Boncelj

IZLET NA SMLEDNIŠKI STARI GRAD

IZLET NA SMLEDNIŠKI STARI GRAD

Tudi letošnje leto smo se s skupino starejših otrok udeležili pohoda na Stari grad nad Smlednikom. Pohod nam organizirajo Kranjski vrtci kot zaključek akcije Mali sonček. Hoja po gozdni poti nam je ob reševanju zanimivih nalog hitro minila. Na vrhu so nas prevzele mogočne ruševine starega gradu, o katerem smo slišali legendo o začarani kači, ki varuje zaklad. Seveda smo zaklad s skupnimi močmi poiskali in hitro pojedli. Marsikdo se je prvič preizkusil v plezanju po varovani plezalni steni, ki nas je strašno navdušila.

 

      Zapisala Metka Boncelj

Za izboljšanje vaše uporabniške izkušnje ta stran uporablja piškotke. Več informacij.

Piškotki na tej strani so nastavljeni na možnost "Dovoli piškotke", kar omogoča najboljšo uporabniško izkušnjo pri brskanju. S klikom na gumb "Velja" se s to nastavitvijo strinjate.

Zapri