Na tradicionalni zajtrk smo se v vseh skupinah pripravljali že ves mesec. Spoznavali smo zdravo hrano  in živila za slovenski zajtrk. Starejši smo raziskovali kako in od kje dobimo vse sestavine. Po mleko smo šli na kmetijo, sami smo si potem izdelali maslo in spekli kruh, spoznavali smo življenje čebel in vrste medu. Obiskali smo tudi mlin v Prebačevem, kjer nam je mlinar podaril  krušno moko. 17. 11. smo si  v vseh treh skupinah  lepo pogrnili mize in zajtrk z užitkom pojedli, saj je tovrstni zajtrk med najbolj priljubljenimi.

zapisala Metka Boncelj

Skip to content

Za izboljšanje vaše uporabniške izkušnje ta stran uporablja piškotke. Več informacij.

Piškotki na tej strani so nastavljeni na možnost "Dovoli piškotke", kar omogoča najboljšo uporabniško izkušnjo pri brskanju. S klikom na gumb "Velja" se s to nastavitvijo strinjate.

Zapri