V mesecu decembru smo vrtec okrasili z dekoracijami. Otroci so ustvarjali po prazničnih vsebinah, z različnimi materiali. Tako so risali, slikali, barvali, gubali, izrezovali, rezali, lepili in gnetli. Oblikovali so cvetlične lončke iz odpadne embalaže in posejali božično žito, ga zalivali in opazovali rast.

V vrtcu nas je obiskal dedek Mraz. Za otroke je bil star, vesel, navihan, smešen, prijazen in dober.

Vsi otroci vrtca so odšli na izlet do starega mestnega jedra in si ogledali praznično okrasitev. Otroci so z navdušenjem sprejeli tudi Božičkovo vas, v kateri so se igrali in jo raziskovali.

Organizirali smo praznično čajanko in ob svečkah pili zeliščni in božični čaj. Izdelali smo vstopnice in obiskali kino Kekec, kjer smo si ogledali novoletni film in jedli kokice( kino in kokice sta pripravili vzgojiteljici Zdenka in Marjana). Zadnji dan smo zaplesali v čarobnem okolju lučk in svečk. Vzgojiteljica Ana je poskrbela za veselo vzdušje in odličen izbor plesne glasbe.

                             

Vzgojiteljica : Nada Faganel

Skip to content

Za izboljšanje vaše uporabniške izkušnje ta stran uporablja piškotke. Več informacij.

Piškotki na tej strani so nastavljeni na možnost "Dovoli piškotke", kar omogoča najboljšo uporabniško izkušnjo pri brskanju. S klikom na gumb "Velja" se s to nastavitvijo strinjate.

Zapri