C. 1. maja17, 4000 Kranj
tel.: 04 20 19 232

soncek@kranjski-vrtci.si

1 oddelek I. starostnega obdobja
2 oddelka II. starostnega obdobja

Vrtec je odprt od 6.00 do 16.30 ure.

Vrtec SONČEK je majhen vrtec na obrobju Kranja. V bližnji okolici je staro mestno jedro s kanjonom reke Kokre. Vrtec obdajajo stara drevesa, ki so lep okras in nam poleti nudijo hladno senco. Pod temi drevesi je pravi mali otroški raj: igrala, peskovniki, klopi……. Vse to se skriva za mogočno železno ograjo.

Če sprehajalec ne upočasni hoje, komajda opazi vrtec, ki je skrit v sredini vrta. Ustvarjalne otroške roke so ga okrasile s pisanimi ploščicami iz gline in tako poslale jasno sporočilo, kdo se nahaja v tej hiši.

V vrtcu Sonček so tri igralnice, dve kopalnici, manjša telovadnica, pravljična soba, polna knjig, kjer poslušamo, beremo pravljice, zgodbe, pesmi,  nekaj kabinetov in kuhinja.

Vsi zaposleni se trudimo, da bi čas v vrtcu otroci preživeli čimbolj veselo in zanimivo. V ta namen organiziramo pestre dejavnosti, Včasih gremo tudi na izlet ali na ogled kulturnih prireditev. Najraje pa se igramo na našem vrtu, ki nam nudi mnogo možnosti za igro.

In za konec: majhnost je naša prednost.

soncek

Novičke

Teden otroka

 

Za otroke smo pripravile še posebno pestre dejavnosti. Ogledali smo si reševalno vozilo, pekli palačinke, se sproščali v naravi, vzgojiteljice pa smo zaigrale predstavo Debela repa. Nepozabno športno, gibanja polno dopoldne pa smo preživeli tudi v družbi babic in dedkov.

              

Sončice

Jesen se prebuja…
Jesen se prebuja…
… in mi se je veselimo. Raziskujemo naravo, del nje pa lahko prinesemo tudi v naše igralnice.
               
Pod medvedovim dežnikom
Otroci najstarejše skupine so pripravili predstavo Pod medvedovim dežnikom. Navdušeni so bili tudi njihovi starši.
Marija in Anja

Za izboljšanje vaše uporabniške izkušnje ta stran uporablja piškotke. Več informacij.

Piškotki na tej strani so nastavljeni na možnost "Dovoli piškotke", kar omogoča najboljšo uporabniško izkušnjo pri brskanju. S klikom na gumb "Velja" se s to nastavitvijo strinjate.

Zapri