Mesec december je bil namenjen bližajočim se praznikom ob katerih smo otrokom želele približati čarobnost meseca. Ogledali smo si igrico Rokavička, ki so nam jo zaigrali starši in kamišibaj Ovčka Mili ob spremljavi klavirja.

Pekli smo piškote, izdelali kokosove in rafaelo kroglice ter pekli palačinke. Otroci so kokosove kroglice izdelovali tako, da so najprej premešali vse sestavine, potem pa malo v usta malo na pekač 😊. Obiskal nas je dobri mož in vsakemu otroku podaril darilo, mi pa smo mu v zahvalo zapeli nekaj pesmic o zimi.

Izdelali smo tudi pingvinčke in iglu, tako da smo imeli v vrtcu pravo zimsko idilo. Prebirali smo pravljice o zimi in božiču. Posadili smo božično žito in opazovali kako hitro raste. Izdelali smo tudi okraske za našo novoletno jelko in jo skupaj z otroki vseh skupin okrasili. Zadnji vrtčevski dan v decembru, smo imeli skupni zajtrk na hodniku našega vrtca. Nato je sledil ples ob jelki in peka palačink. Imeli smo “čarobni december”.

Anka

Skip to content

Za izboljšanje vaše uporabniške izkušnje ta stran uporablja piškotke. Več informacij.

Piškotki na tej strani so nastavljeni na možnost "Dovoli piškotke", kar omogoča najboljšo uporabniško izkušnjo pri brskanju. S klikom na gumb "Velja" se s to nastavitvijo strinjate.

Zapri