Zdi se, kot da smo Iz mrzle zime skoraj v enem dnevu prileteli v poletje, pa vendarle se nam vmes dogaja tudi zelo zelo pestra pomlad.

Ena od tradicionalnih dejavnosti, ki se v vrtcu Čebelica dogajajo pomladi, pa je tudi organizacija majskih športnih iger brez meja.

Tokrat je bila rdeča nit iger tema, ki nas je večino popeljala v našo mladost in pa mladost naših staršev, z naslovom »bilo je nekoč« .

Otroci in starši so si ogledali predstavo dramske skupine staršev, v kateri so se pojavljale zanimive igre njihove mladosti, ki so se jih otroci in starši imeli po ali pred predstavo možnost igrati na različnih postajah pripravljenih in označenih na igrišču vrtca.

Tako so se lahko preizkusili v ristancu, kamenčkanju, slepih miših, gumitvistu, ciljanju stolpa kozarčkov, hoji s hoduljami, vrtenju vrvi,… Ob vstopu na igrišče so prejeli kartončke s številom gibalnih postaj. Za opravljeno nalogo na posamezni postaji pa so prejeli štampiljko.

Ob opravljanju nalog smo vsi zelo uživali in bili zelo aktivni, celo toliko, da smo še vzgojitelji popolnoma pozabili na dokumentiranje celotne zadeve. Nastala je le fotografija naše dragocene dramske skupine, ki se je tudi tokrat odlično odrezala v res zanimivi in zabavni predstavi, zato se jim še enkrat iskreno zahvaljujemo.

Kolektiv vrtca Čebelica

Skip to content

Za izboljšanje vaše uporabniške izkušnje ta stran uporablja piškotke. Več informacij.

Piškotki na tej strani so nastavljeni na možnost "Dovoli piškotke", kar omogoča najboljšo uporabniško izkušnjo pri brskanju. S klikom na gumb "Velja" se s to nastavitvijo strinjate.

Zapri