Mesec december, poln iskrivosti in čarobnosti je tudi letos potrkal na vrata našega vrtca. To je čas, ki ga namenimo toplim objemom, prijaznim besedam in prijetnemu druženju.

Strokovni delavci vrtca smo organizirali pester decembrski program in se trudili vsakodnevno pričarati praznično vzdušje.

Prve decembrske dni smo namenili predvsem skupnemu druženju med skupinami, rajanju in prepevanju prazničnih pesmi. Vzgojiteljice so otrokom pripravile predstavo z naslovom Na hladno zimsko noč. Skupaj smo spoznali, da so dobra dejanja, lepa beseda in pomoč drug drugemu najbolj pomembna. Otroci so tudi doživeli pravi kino, z vstopnicami, boni za kokice in dvema novejšima risankama. Dedka Mraza smo se vsi zelo veselili in mu zapeli novo pesmico, katero nam je poslal že v začetku decembra. Ob koncu našega skupnega druženja, pa smo poskrbeli za čajanko skupaj s starši in pravo novoletno zabavo.

 

Na tem mestu bi vam radi majhni in veliki iz srca zaželeli čaroben vstop v novo leto 2023!

Kolektiv vrtca

Skip to content

Za izboljšanje vaše uporabniške izkušnje ta stran uporablja piškotke. Več informacij.

Piškotki na tej strani so nastavljeni na možnost "Dovoli piškotke", kar omogoča najboljšo uporabniško izkušnjo pri brskanju. S klikom na gumb "Velja" se s to nastavitvijo strinjate.

Zapri