Mesec december je bil v znamenju Lučk. Ker pa že od malih nog vem, da ples povezuje tako male kot odrasle, sem sestavila ples na znano pesem Lučke (BQL).

Najprej smo plesali notri. Starejše skupine so prišle gor pod streho Čire Čare, ter se naučili korakov, joj koliko smeha. Naši najmlajši pa so se učili kar v njihovi sobi. U kako velike očke so imeli ter široka nasmejana usta. Otroci niso bili zadovoljni samo s plesom, oči so jim žarele tudi zato, ker smo plesali vsi, ne glede na leta.

Na en sončen zimski dan pa se zgodi, da zvočnik zunaj se pojavi, glasba zadoni in…..
Na dvorišču otroci pustijo svojo igro in se veseli pridružijo meni in plešemo vsi. Kakšne dober občutek, še zdaj dobim solze v oči.

Vsi se zavedamo, da smo si različni, tako mali kot veliki. Ampak vsako leto ugotavljam, da dokler so otroci majhni, nimajo v sebi zadržkov pokazati kaj jim ugaja. Neverjetno je, kako jih je omenjena glasba in koraki, spravila v dobro voljo. Sreča, ki je v očeh teh otrok, ko so vsi enaki, je neverjetna. Naj pa omenim, da smo vsi zaposleni v Čiri Čari očitno zelo sproščeni, saj v plesu uživajo tudi vsi vzgojitelji.

Veliko užitkov ob gledanju vam želim.
Lahko pa zaplešete poleg.

Skip to content

Za izboljšanje vaše uporabniške izkušnje ta stran uporablja piškotke. Več informacij.

Piškotki na tej strani so nastavljeni na možnost "Dovoli piškotke", kar omogoča najboljšo uporabniško izkušnjo pri brskanju. S klikom na gumb "Velja" se s to nastavitvijo strinjate.

Zapri