Po praznikih smo se hitro utirili v vsakodnevni ritem.

S starejšo skupino  smo obiskovali  vrtec v vodi, ki ga organizira Zavod za šport iz Kranja. Otroci so bili navdušeni.  Veselo smo čofotali in plavali in se seznanjali z osnovnimi tehnikami plavanja ter predvsem premagovali strah pred vodo.  Ob koncu plavalnega tečaja so bili veseli  diplom z srebrnimi, bronastimi ali zlatimi morskimi konjički.

Ob koncu meseca smo se  razveselili novozapadlega snega in uživali v zimskih radostih na snegu.  Najraje se igramo na igrišču krajevne skupnosti, kjer imamo dovolj prostora za valjenje kep in igro s snegom. Najmlajša skupina je  raziskovala lastnosti snega in delala z njim poskuse.  Upamo, da nam dež in sonce še nekaj časa ne bosta pobrala vsega snega.

V starejši skupini raziskujemo elektriko in energijo. Spoznavamo kako bi bilo brez elektrike, za kaj vse jo potrebujemo in kako nastane. Najbolj se veselimo različnih eksperimentov z elektriko.

V srednji skupini berejo slovensko klasiko z Muco Copatarico in  na to temo ustvarjajo na vseh področjih.

zapisala vzg. Metka Boncelj

Skip to content

Za izboljšanje vaše uporabniške izkušnje ta stran uporablja piškotke. Več informacij.

Piškotki na tej strani so nastavljeni na možnost "Dovoli piškotke", kar omogoča najboljšo uporabniško izkušnjo pri brskanju. S klikom na gumb "Velja" se s to nastavitvijo strinjate.

Zapri