Majsko dogajanje v vrtcu Čirče je bilo zelo pestro. Ves čas se je nekaj dogajalo.

Kadar je bilo lepo vreme smo vse tri skupine veliko časa preživele v gozdu, kjer se v našem kotičku igramo ter raziskujemo. Vsak dan odkrijemo kaj novega. Na travniku in v gozdu smo iskali drobne živali in do njih razvijali spoštljiv odnos.

13. 5. nas je v vrtcu obiskala gospa iz mini živalskega vrta na Bledu Čudežne zverinice, ki nam je pokazala in predstavila različne eksotične živali: tisočnogo, kraljevega pitona, paličnjaka, činčilo, grško želvo in leopardjega gekona.

S starejša skupino smo odšli  na težko pričakovani izlet v Kekčevo deželo.  Navdušeno smo se srečali s Kekcem, Mojco, teto Pehto ter drugimi junaki.  Ustrašili se nismo niti Bedanca.  V pomladanski naravi smo preživeli res lep dan.

Ob koncu meseca smo odšli še na pohod v Preddvor po poti Preddvorskih štorkelj. Pot je bila izredno zanimiva in polna izzivov, ki smo jih skupaj premagali.

V tem mesecu  so k nam s smetarskim vozilom prišli še  uslužbenci Komunala Kranj, ki so nas seznanili s svojim vozilom in načinom zbiranja odpadkov.

Zapisala: Metka Boncelj

Skip to content

Za izboljšanje vaše uporabniške izkušnje ta stran uporablja piškotke. Več informacij.

Piškotki na tej strani so nastavljeni na možnost "Dovoli piškotke", kar omogoča najboljšo uporabniško izkušnjo pri brskanju. S klikom na gumb "Velja" se s to nastavitvijo strinjate.

Zapri