V novo šolsko leto smo vstopili s celo skupino novih otrok in prve dni je bilo novincem kar težko, sedaj pa so se vsi lepo privadili in jok se sliši le tu in tam. V vrtcu vlada veselo razpoloženje, smeh in igra naših otrok. V uvajalnem mesecu smo se spoznavali, navajali na vsakodnevno rutino in se predvsem veliko igrali.  Lepo septembrsko vreme smo izkoristili za igro na našem igrišču ter igrišču krajevne skupnosti. Starejši smo šli že na daljši pohod do lovske koče v Hrastju, sredinčki pa so raziskovali  gozd.

V  torek,  26. 9. 2023 je pod okriljem atletske zveze potekal množični tek pod geslom »Začni mlad, tekmuj pošteno«, ki se ga je udeležilo preko 25.000 otrok iz vse Slovenije. Seveda smo se teku pridružili tudi v Čirčah, kjer so s svojimi vzgojiteljicami sodelovale vse tri skupine, od najmlajših do najstarejših. Otroci so bili oblečeni v pisane majčke našega vrtca. Najprej smo se na igrišču skupaj ogreli ob preprostih vajah, potem pa smo izvedli tek. Najmlajši so pretekli en krog, najbolj vztrajni pa kar tri.

29. 9. nam je Atletska šola Prezelj Rožle na igrišču postavila poligon na katerem smo svoje spretnosti preverili v vseh treh skupinah.

Zapisala vzg. Metka Boncelj

Skip to content

Za izboljšanje vaše uporabniške izkušnje ta stran uporablja piškotke. Več informacij.

Piškotki na tej strani so nastavljeni na možnost "Dovoli piškotke", kar omogoča najboljšo uporabniško izkušnjo pri brskanju. S klikom na gumb "Velja" se s to nastavitvijo strinjate.

Zapri