V teh lepih jesenskih dneh smo se trudili v vrtcu kar največ časa prebiti na prostem. Pogosto smo bili na igrišču krajevne skupnosti, našem igrišču ter v bližnjem gozdičku. V vseh treh skupinah je bila v tem mesecu glavna jesen s svojimi pridelki in barvitimi drevesi.  Ob tednu otroka smo se spraševali zakaj je prišla jesen in  preko različnih dejavnosti iskali odgovore.
Ukvarjali pa smo se tudi z poglobljenim umivanjem rok in veščine utrjevali vsak dan. S tem smo obeležili dan umivanja rok-15. oktober.  Sedaj vsi vemo kako, zakaj, kdaj in kolikokrat na dan umivamo roke.
Sredi oktobra smo imeli s starši prvo letošnje srečanje. Na jesenskih delavnicah smo ustvarjali glinene ježke, jesenska drevesa in barvali buče iz papirja. Vsi smo lahko poskusili bučno juho, ki smo jo pripravili v starejši skupini.  Družabno srečanje družin nam je popestrilo sončno vreme.

Zapisala vzg.  Metka Boncelj

Skip to content

Za izboljšanje vaše uporabniške izkušnje ta stran uporablja piškotke. Več informacij.

Piškotki na tej strani so nastavljeni na možnost "Dovoli piškotke", kar omogoča najboljšo uporabniško izkušnjo pri brskanju. S klikom na gumb "Velja" se s to nastavitvijo strinjate.

Zapri