Novo šolsko leto smo začeli brez hujših adaptacijskih težav. Prve solze so za nami in tudi najmlajši otroci že korajžno prihajajo v vrtec.

V septembru smo se kljub dežju veliko gibali na prostem.

MINI OLIMPIJADA 2022

Najstarejši smo sodelovali na Mini Olimpijadi na štadionu v Kranju, ki jo vsako leto v povezavi s športnimi društvi iz Kranja organizira Olimpijski komite Slovenije. Otroci so sodelovali v teku, skoku v daljino, metu vorteksa, kotaljenju žoge in drugih štafetnih igrah. Mini olimpijada ni namenjena tekmovanju, ampak je zabaven prikaz nekaterih atletskih in drugih športnih panog, pod geslom: »Pomembno je sodelovati – zmagovalci smo vsi!«

MNOŽIČNI TEK OTROK, 21. 9. 2022
Pridružili smo se tudi množičnemu teku otrok, v okviru Atletske zveze Slovenije. Tek smo organizirali na igrišču KS Čirče. Najprej smo se na igrišču ogreli, potem pa smo izvedli tek v manjših skupinicah. Tekli so otroci vseh treh skupin.

TELOVADBA ATLETSKE ŠOLE PREZEJ ROŽLE
Vaditelj Atletske šole Prezelj Rožle nam je na našem igrišču pripravil zanimivo vadbeno uro. Kljub slabemu vremenu smo se temeljito razgibali in zabavali.

Zapisala Metka Boncelj

Skip to content

Za izboljšanje vaše uporabniške izkušnje ta stran uporablja piškotke. Več informacij.

Piškotki na tej strani so nastavljeni na možnost "Dovoli piškotke", kar omogoča najboljšo uporabniško izkušnjo pri brskanju. S klikom na gumb "Velja" se s to nastavitvijo strinjate.

Zapri