Letošnji december smo si v našem vrtcu naredili zelo prijeten in prazničen, brez hitenja in predpraznične evforije. Tako smo brali, peli, poslušali prijetno glasbo, risali, ustvarjali, okraševali sobe in hodnike, pekli piškote, sadili božično žito in se družil ob igri in dejavnostih. Med seboj smo se pogosto podružile kar vse tri skupine. Več časa smo posvetili ljudskim pesmicam, pravljicam, igram, plesu ter družabnim igram. Vzgojiteljice smo se trudile ustvariti prijetno praznično vzdušje. Veliko smo bili zunaj, vendar smo zelo pogrešali sneg, ki ga nam zima kar noče natrositi. Seveda nas je obiskal tudi dedek Mraz in nam prinesel darilca za skupine in vsakega otroka posebej.

Starejši otroci smo si ob začetku meseca odpravili tudi v Kranj na ogled Mestne knjižnice. Ogledali smo si prostore knjižnice, način izposoje knjig, vračanje knjig ter v pravljični sobi spoznavali različne vrste knjig.

zapisala Metka Boncelj

Skip to content

Za izboljšanje vaše uporabniške izkušnje ta stran uporablja piškotke. Več informacij.

Piškotki na tej strani so nastavljeni na možnost "Dovoli piškotke", kar omogoča najboljšo uporabniško izkušnjo pri brskanju. S klikom na gumb "Velja" se s to nastavitvijo strinjate.

Zapri