V četrtek, 20. 10., smo v sodelovanju s starši in otroki organizirali naš prvi skupni dogodek v tem šolskem letu – Ježkovo tržnico. Cel teden smo pridno zbirali vse mogoče dobrote, pridelke za ozimnico, ki so jih otroci s starši nosili v vrtec. Zadnji dan smo v vrtcu skupaj z otroki pripravili tudi nekaj sladkih dobrot.

Strokovne delavke pa smo predvsem tuhtale, kako bi obiskovalce naše tržnice presenetile z uvodno točko. Ker smo ugotovile, da smo med drugim tudi dobro pevsko podkovane, smo se odločile, da jih presenetimo z venčkom znanih slovenskih pesmi. Nastop smo dopolnile z rekviziti, da je vse skupaj dobilo še boljši gledališki učinek. Publika zares ni ostala ravnodušna. Ravnodušni pa niso ostali niti ljubitelji kostanja, saj je eden od očkov pred dvorano postavil svoj žar in pekel kostanj cel čas dogodka. Srečanje bi sicer moralo potekati na igrišču vrtca pa smo ga zaradi deževnega vremena prestavili v dvorano KS Trstenik.

Dogodek je bil namenjen neformalnemu druženju, na katerem pa smo zbirali tudi prostovoljne prispevke za nakup zmogljivega zvočnika, ki ga v naši enoti zaradi vseh umetniških udejstvovanj zares potrebujemo. Zbrali smo skoraj 400 evrov, kar bo vsekakor dovolj za dober zvočnik. Upamo, da dobimo dober popust, da bo še kaj ostalo za potrebe obnove naše gozdne igralnice.

Po navdihu Ježkovih dogodivščin piše Urša Dubravica

Skip to content

Za izboljšanje vaše uporabniške izkušnje ta stran uporablja piškotke. Več informacij.

Piškotki na tej strani so nastavljeni na možnost "Dovoli piškotke", kar omogoča najboljšo uporabniško izkušnjo pri brskanju. S klikom na gumb "Velja" se s to nastavitvijo strinjate.

Zapri