V našem vrtcu se je nedavno odvil poseben dogodek – gledališka predstava “Poletimo Skupaj”, ki so jo izvedli starši otrok iz enote Ježek. Ta avtorska predstava je bila izjemna priložnost za starše, da se povežejo z otroki skozi umetnost in ustvarjanje ter jim tako predajo pomembno sporočilo: V slogi je moč!

Pod vodstvom vzgojiteljic Lejle in Urše, so se starši skupaj podali na ustvarjalno pot, kjer so razvijali zgodbo, like in scenarij. Proces ustvarjanja je bil prilagojen vsem članom skupine, ne glede na izkušnje ali predznanje.

Premiera predstave in kasneje tudi ponovitev predstave za ostale krajane Trstenika in posebna uprizoritev za OŠ Trstenik in OŠ Goriče so pustile močan vtis na gledalce. Starši so s svojimi nastopi presenetili tako sebe kot tudi svoje otroke, ki so jih s ponosom opazovali med občinstvom. Predstava je bila več kot le gledališka izkušnja – izraz ljubezni in povezanosti med starši in njihovimi otroki, ter tkanje novih prijateljstev.

Zapisala: Lejla Mestek

Skip to content

Za izboljšanje vaše uporabniške izkušnje ta stran uporablja piškotke. Več informacij.

Piškotki na tej strani so nastavljeni na možnost "Dovoli piškotke", kar omogoča najboljšo uporabniško izkušnjo pri brskanju. S klikom na gumb "Velja" se s to nastavitvijo strinjate.

Zapri