PREDSTAVI MOJCA POKRAJCULJA IN BOŽIČKOVA KAPA
V prazničnem mesecu decembru smo uživali v kar dveh predstavah, ki so nam jih pripravili otroci oddelka sredinčkov skupaj s Katjo in obema Tinama.
Nastopajoči otroci so se zelo vživeli v svoje vloge v predstavi Mojca Pokrajculja in poskrbeli za veselje vseh otrok našega vrtca.
Lutkovno predstavo Božičkova kapa sta zaigrali strokovni delavki Katja in Tina, na prečno flavto pa ju je spremljala strokovna delavka Marjana.

PEKA PECIVA IN ČAJANKA
Tudi v vrtcu smo se pripravljali na praznike in praznično čajanko. V najstarejšem oddelku so spekli medenjake, v oddelku sredinčkov pa so pripravili čokoladne kroglice. Poskrbeli smo za okrasitev praznične mize z namiznimi aranžmaji, ki smo jih izdelali skupaj z otroki. Prižgali smo svečke, se družili, pogovarjali, uživali pecivo in topel čaj, poslušali praznično glasbo in se imeli lepo.

SEJANJE BOŽIČNEGA ŽITA
V vseh oddelkih smo posejali božično žito v lončke, kozarčke, ki so jih otroci tudi okrasili in polepšali s svojimi idejami. Otroci so spoznavali, kako morajo skrbeti za rastlino. Božično žito so skupaj z voščilnicami odnesli domov.

OBISK DEDKA MRAZA
Tudi letos nas je razveselil obisk Dedka Mraza, ki je otrokom prinesel nove igrače in sredstva za igro v vrtcu. Dedek Mraz je pripravil za otroke res lep program, v katerem so otroci z veseljem sodelovali.

NOVOLETNO RAJANJE
Zadnji dan pred prazniki smo vsi skupaj zaplesali ob praznični glasbi v ambientu disko krogle. Malčki so se predstavili s plesom ob jelenčku in zaplesali na glasbo Lučke. Ogledali smo si tudi gimnastično točko in plesno-gibalne predstavitve otrok, ki so to želeli,

Skip to content

Za izboljšanje vaše uporabniške izkušnje ta stran uporablja piškotke. Več informacij.

Piškotki na tej strani so nastavljeni na možnost "Dovoli piškotke", kar omogoča najboljšo uporabniško izkušnjo pri brskanju. S klikom na gumb "Velja" se s to nastavitvijo strinjate.

Zapri