V mesec oktober so nas popeljali junika iz vsake skupine: Škratek Copatek, Škratek Srečko in Želodko. Obiskali so nas iz atletske šole in nam pripravili gibalni poligon. V tednu otroka smo se večkrat odpravili v gozd in nabirali različne jesenske plodove, ki smo jih uporabili za igro. V najstarejšem oddelku so rojstni dan z reševanjem različnih nalog praznovali kar v gozdu. Udeležili so se tudi tedenskega tečaja plavanja. V oddelku »sredinčkov« so s pomočjo naravnega materiala reševali različne matematične naloge. Tudi v najmlajšem oddelku so otroci veliko raziskovali z naravnimi materiali: jih razvrščali, kuhali, prenašali v različnih posodah. Na sprehodu so opazovali, kako je tovornjak pripeljal do ekološkega otoka in dvignil zabojnik za steklo.

V sredo, 19. 10. pa smo obeležili dan s podnebnim tekom. Najmlajši so tekli okoli vrtca ostali pa so tekli s štafetno palico.

Kolektiv vrtca Kekec

Skip to content

Za izboljšanje vaše uporabniške izkušnje ta stran uporablja piškotke. Več informacij.

Piškotki na tej strani so nastavljeni na možnost "Dovoli piškotke", kar omogoča najboljšo uporabniško izkušnjo pri brskanju. S klikom na gumb "Velja" se s to nastavitvijo strinjate.

Zapri