V mesecu novembru so si malčki in sredinčki v vrtcu ogledali lutkovno predstavo »Kje je lešnik?«, ki je govorila o prijaznosti, ljubeznivosti in prijateljstvu.

Starejši otroci so se z avtobusom odpeljali v Ljubljano, kjer so si v lutkovnem gledališču ogledali predstavo »Tjulenj«, po laponski pravljici. Odšli so tudi v glasbeno šolo Kranj, kjer so si ogledali predstavo »Čudoviti svet glasbil«.

V oddelku sredinčkov so se veliko pogovarjali o hrani. Na polju so si ogledali, kateri pridelki rasejo. Spoznali so različne vrste hrane. Izdelali so prehranski semafor. Ločili so zdravo in malo manj zdravo hrano. Iz različnih vrst sadja so pripravili sadna nabodala, skuhali jabolka in naredili jabolčno marmelado.  Pripravili so skupno druženje za celotni vrtec. Poimenovali so ga Palačinkarna. Otroci so si ogledali lutkovno predstavo, se poveselili ob glasbi in se posladkali ob palačinkah z jabolčno marmelado.

Kolektiv vrtca Kekec

Skip to content

Za izboljšanje vaše uporabniške izkušnje ta stran uporablja piškotke. Več informacij.

Piškotki na tej strani so nastavljeni na možnost "Dovoli piškotke", kar omogoča najboljšo uporabniško izkušnjo pri brskanju. S klikom na gumb "Velja" se s to nastavitvijo strinjate.

Zapri