V Kekcu smo tudi letos obeležili Teden mobilnosti z naslednjimi dejavnostmi:

– Otroci starejšega oddelka in sredinčkov so šli skupaj na sprehod v gozd
– V oddelku malčkov so šli na prvi sprehod. Na blazini so se igrali bibarije Miška kašo kuhala, Biba torto meša, Medved stopa. Otroci so gibalno ponazorili živali in pri tem zelo uživali.
– Imeli smo kolesarski dan: otroci so v vrtec prišli s svojim kolesom, poganjalcem ali skirojem in čelado.
– V oddelku sredinčkov so vsakodnevno na plakat beležili, kako so prišli v vrtec
– V najstarejšem oddelku so otroci izdelali plakat na temo Trajnostno povezani, se udeležili mini olimpijade na stadionu in se ves teden več gibali ter hodili na sprehode v naravo. Na mini olimpijadi so jih spodbujali in zanje navijali otroci sredinčkove skupine.

Letos bodo z nami v vrtcu Škrati Srečko, Želodko in Copatko, ki nas bodo spremljali pri raznih dejavnostih skozi celo leto. Na prvi jesenski dan sta nas obiskala Škrata Srečko in Želodko. Škrat Srečko je otrokom v veliki vreči prinesel jesenske plodove, ki so jih otroci poimenovali. Otrokom sta pripravila pravo predstavo, jim z igranjem na flavto postavljala glasbene in jesenske uganke, z otroki sta telovadila, prepevala jesenske pesmice ter jima za zaključek pripovedovala pravljico Miška in veter. Otroci so se zelo vživeli, uživali in z veseljem sodelovali.

Strokovne delavke vrtca

Skip to content

Za izboljšanje vaše uporabniške izkušnje ta stran uporablja piškotke. Več informacij.

Piškotki na tej strani so nastavljeni na možnost "Dovoli piškotke", kar omogoča najboljšo uporabniško izkušnjo pri brskanju. S klikom na gumb "Velja" se s to nastavitvijo strinjate.

Zapri