ZIMA JE PRIŠLA …

V mesecu januarju smo se v vrtcu razveseli prvih snežink. Otroci mlajšega oddelka so se najprej igrali s snegom v igralnici. Raziskovali so ga z vsemi čutili. Slikali so s čopiči na temo zime in uživali v prijetnem vzdušju.  Na sprehodu so nabrali veje forzicije. V vrtcu so vrč napolnili z vodo in ga z vejami postavili na okensko polico. Po dveh tednih opazovanja je forzicija zacvetela.

V oddelku sredinčkov so otroci spoznali pravljico Rokavička. Poimenovali so različna oblačila, izrezali oblačila iz papirja, jih okrasili z različnimi vzorci ter izdelali pretikanke.

Na igrišču pred vrtcem so otroci uživali na snegu, se sankali, vozili z lopatkami ter poizkusili tek na smučeh.

 

JOGA, AKRO JOGA IN MASAŽA V VRTCU

Sredinčki so povabili v oddelek Leo Strniša. Predstavila je svoj poklic. Ob karticah smo posnemali različne gibe joge. Sledila je masaža v parih. Otroci so masirali drug drugega ob pripovedovanju kako se meša testo za pico. Na koncu nam je predstavila Akro jogo. Bilo je zelo zanimivo. Lea je poskrbela, da smo spoznali jogo v vseh treh oddelkih.

Skip to content

Za izboljšanje vaše uporabniške izkušnje ta stran uporablja piškotke. Več informacij.

Piškotki na tej strani so nastavljeni na možnost "Dovoli piškotke", kar omogoča najboljšo uporabniško izkušnjo pri brskanju. S klikom na gumb "Velja" se s to nastavitvijo strinjate.

Zapri